Arkiver

Kog brugsvandet før brug !


Hverdagen, Nyheder.

I går aftes lige før min Skat skulle til at tilberede aftens menu, læste jeg på sn.dk, at der er fundet en god blanding af enterokokker samt coliforme bakterier altså spor af affyring i vores brugsvand og at det derfor skal koges i mindst to minutter før brug.

Da jeg så læse lidt mere om det, så viser det sig, at vores brugsvand mindst har været forurenet siden torsdag den 27. august 2020, da det var der, man tog den prøve af det, som der først kom resultat af i går. Det må jo sige, at være helt vildt hurtigt, at man har fundet ud af, at vandet var sundhedsskadeligt at bruge.

Det vil altså sige, at vi uden at være klar over det både torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag samt i går har brugt sundhedsfarligt forurenet vand til blandt andet madlavning, opvaskning, rengøring og tøjvask samt at vi har badet og vasket hænder i samt drukket sundhedsfarligt forurenet vand !

Godt vi endnu ikke er nået at blive syge af at bruge samt drikke sundhedsfarligt forurenet vand og jeg håber, at vi heller ikke når at blive det, men det er bestemt ikke fordi, vi har fået noget at vide om om det, hvis vi undgår at blive syge, det er ene og alene rent held.

I diverse nyhedsmedier bliver der så oplyst, at samtlige berørte borger har modtaget en sms med besked om det sundhedsfarligt forurenet vand, hvilket er en direkte løgn, vi hverken min Skat eller jeg har modtaget en sådant sms og efter vi har talt med vores naboer på begge side, vores underboer på begge sider samt vores underunderboer har vi fundet ud af, at ikke en eneste af dem har modtaget den omtalte sms.

Så endnu en gang foretager den eller de ansvarlige sig en omgang “cover my ass”, så de ikke kan drages til ansvar, hvis nogen bliver syge.