Arkiver

Lige midt imellem


Hverdagen, Årets gang.

I dag er det torsdag den 24. september 2020, hvilket vil sige, at det er lige præcist tre måneders tids altså 92 dage siden, det var Sankt Hans dag, og at der er lige præcist tre måneders tid altså 91 dage til, det er juleaften.

Er der mon noget om, at tiden simpelthen bare flyver af sted ?

Så i dag vil jeg skrive en lille e-mail til de få, vi er på julegaver med og som jeg endnu ikke har modtaget en ønskeseddel fra eller som jeg endnu ikke er blevet helt færdige med at købe samt fremstille årets julegaver til, for at opfodrer dem til at gå i gang med at skrive en julegaveønskeseddel og ganske som alle de andre år vil jeg have deres julegaveønsker at vide helst før og allersenest den 24. oktober, for ellers kan jeg ikke nå at bruge dem til noget som helst.

Personligt har jeg det ikke specielt godt med at vide, at jeg på nuværende tidspunkt af året på grund af der ud over savnet og sorgen også har været så frygtelige mange meget forskellige praktisk opgaver i forbindelse med Pouls alt for tidlige død samt tømningen af hans lejlighed, kælderrum og lejet rum hos Shurgard, der har krævet min fulde opmærksomhed, at jeg endnu ikke har nået at komme i gang med indpakningen af de af årets advents-, jule- samt kalendergaver, min Skat og jeg skal give i forbindelse med julen 2020, der allerede er fremstillet eller købt, så det er ved at være på høje tide, at jeg tager mig sammen til at komme i gang med den opgave.