Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets femte tirsdag samt dermed også den 22. hverdag efter vores ni dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i 6:30 timer, for i formiddags flexede han ud i halvanden time, så han kunne deltage i fraflyttesynet af Pouls gamle lejlighed. På hjemvejen hentede han mig hos Poul, så vi kunne følges ad hjem.

Da min min Skat stadigvæk har meget ondt i sin højre fod, droppede han dagens løbetur, så da vi kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det været en atypisk tirsdag, for i morges kørte jeg sammen med min Skat, da han kørte til sit arbejde, jeg sad så ved siden af ham i to timers tid, imens jeg hæklede på det igangværende projekt, hvorefter jeg tog bussen fra Gladsaxe Trafikplads til Herlev Torv og da jeg havde handlet ind hos Olivers Bakery og Fakta, hvor jeg kom til at foretage årets femte ups, på Herlev Torv, gik jeg over til Poul.

Da jeg havde puttet dagrenovation i den ene af de dertil beregnet containere samt deltaget i fraflyttesynet af Pouls gamle lejlighed, handlede jeg ind hos Lidt ved Herlev Station, før jeg gik tilbage til Poul samt hjalp ham med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt plads. Derefter handlede jeg ind hos Kirppu, hvor jeg blandt andet købte to meget forskellige ænder, for mig selv, Rema 1000 på Bangs Torv og Aldi ved Herlev Station for Poul, samt Føtex og Netto i Big for os begge to, hvorefter jeg gik tilbage til Poul samt hjalp ham med at putte alle hans nyindkøbte varer helt rigtigt plads. Derefter handlede jeg ind hos Herlev Apotek for Poul samt hjalp ham med at putte alle de nyindkøbte varer derfra helt rigtigt plads.

Jeg nåede lige at spise min medbragte madpakke samt tale med en bekendt, før min Skat hentede mig og da vi kom hjem, puttede jeg de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Derudover har jeg nåede at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Da jeg havde talt i mobiltelefon med Poul, kørte min Skat og jeg ind til Bog & Ide, hvor vi eller retter jeg var på før bogudslag og da vi kom hjem, tilberedte min Skat vores aftensmad, imens jeg nåede at pakke soldet ud samt dække spisebordet, da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.