Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets fjerde søndag samt dermed også den tredje hele weekend efter vores ni dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag har desværre været en af den slags dage, der bare skal overstås, for min Skat har haft samt har stadigvæk mega monster ondt i sin højre fod, der nok er blevet alt for overanstrengt i går, da vi flyttede for Poul, og jeg ved, at min Skat har ondt eller er syg, når han dropper sin helt normale søndagsløbetur. Så min Skat har ligget i sin seng med den højre fod oppe på et par pude samt tæpper det meste af dagen.

Da jeg har "hygget" mig med migræne lige siden jeg stod op, så jeg har stort set kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive et par meget små blogindlæg samt sætte en snor i tolv forskellige små flade filtfigurer, da jeg har sovet det meste af dage.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi bestilte et køle-fryseskab for Poul og derefter satte vi os foran hver sin computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.