Arkiver

Nye madrasser


Hverdagen.

Igennem det sidste år tid har min Skat og jeg talt om, at vores madres nok er ved at være udskiftningsmodne samt at vi næste gang skal have hver sin madres i stedet for en fælles. Det er dog ikke blevet til mere end snakken, for vi kan ikke have de to ønskede madrasser i vores lille bil og vi synes, at Ikea tager alt for meget for at bringe dem ud samt især for at bære dem op til vores lejlighed.

Da vi så fandt ud af, at vi skal i gang med at flytte for Poul, blev min Skat og jeg enige om, at den dag eller weekend, hvor vi alligevel skal leje en varebil for at flytte Pouls møbler, skal vi også købe vores egne nye madrasser.

Da vi fjerde juledag lejede varebilen, der blev brugt til at flytte det første hold af Pouls møbler, kunne vi desværre ikke nå rundt om Ikea for at købe de to ønskede madrasser, køre dem til vores lejlighed, køre den gamle madres til Kara samt aflevere den lejede varebil til tiden og i går var vi alt for både beskidte samt trætte og min Skat havde alt for ondt i sin højre fod til at gøre det, så derfor besluttede vi i går aftes, at vi vil starte med at gøre det i dag, vi havde så bare ikke lige overvejet, at Ikea åbner så sent, for jeg synes, det er sent, når en butik ikke åbner før klokken 10:00.

Det er ved at være et par måneder siden, vi bestemte os til, hvilke madrasser, vi vil købe, men da vi så nåede til Ikea, så var de selvfølgelige midlertidigt udsolgte og de vil først kommer på lager igen i starten af næste måned, så det endte med, at vi købte et par andre madrasser.

Derefter skulle vi igennem kassen for at betale dem samt de øvrige ting, vi også havde købt, hvilket blandet var er kontorstol til Poul, før vi så skulle om til vareudleveringen for at hente dem, derfra kørte vi dem hen til den lejede varebil

2017/01/15/1001.jpg

… der til al held var stor nok til, at den …

2017/01/15/1002.jpg

… kunne rumme dem begge to …

2017/01/15/1003.jpg

… samt de øvrige varer, rent faktisk var der masser af ledig plads i den.

Da vi så nåede hjem, bar min Skat de to madrasser op ad opgangens trappe …

2017/01/15/1004.jpg

2017/01/15/1005.jpg

… samt ind i vores lejlighed, hvor de …

2017/01/15/1006.jpg

… blev anbragt i vores seng, før vi lagde den nye tynde rullemadras …

2017/01/15/1007.jpg

… ovenpå dem. Så nu skal vi bare lige have putte den gamle madres og den gamle rullemadras, alt pappet og plastikken, der var rundt om de to nye madrasser og den nye rullemadras, samt alt affaldet, der står i vores garage, ind i den lejede varebil, for så kan vi smutte rundt om Kara for at aflevere det, før vi kører til Poul, så vi kan komme i gang med at flytte så meget som over hovedet taget muligt af alt det, der står i kælderrummet, det hører til hans gamle lejlighed, til kælderrummet, der hører til hans nye lejlighed.