Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 46. onsdag og dermed også den 73. hverdag efter vores 23 dage lange samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen vælter ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag har været en yders atypisk samt anstrengt onsdag, for i morges kørte jeg samme med min Skat, da han kørte hjemmefra, jeg sad så ved siden af ham i cirka 3:15 timers tid, imens jeg hæklede på det igangværende projekt, hvorefter vi købte ti flyttekasser, en spand samt et vandfad hos Silvan i Gladsaxe, før min Skat afleverede det og mig hos Poul, derefter kørte min Skat tilbage til sit arbejde og jeg handlede ind hos Aldi ved Herlev Station for Poul.

Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle de nyindkøbte varer fra Aldi helt rigtigt på plads, gik jeg i gang med at tømme de indbyggede skabe i hans entre, hvilket vil sige, at alt deres indhold blev puttet ned i diverse flyttekasser, net og poser, det endte med at blive til 22 fylde flyttekasser samt adskillige godt fyldte net og poser.

Da min Skat kørte fra sit arbejde på det helt normale tidspunkt af eftermiddagen, købte han ti flyttekasser hos Silvan i Gladsaxe, før han kørte til Poul, resten af eftermiddagen gik med, at min Skat puttede alle de flyttekasser, net og poser, som jeg havde nået at pakke, ned i vores lille bil, imens jeg forsatte med at pakke flyttekasser, net og poser, hver gang vores lille bil var fyldt helt op, kørte vi så dens indhold over til Pouls lejede rum hos Shurgard, før vi kørte retur til Poul, hvorefter min Skat puttede det næste hold af alle de flyttekasser, net og poser, som jeg havde nået at pakke, ned i vores lille bil, imens jeg forsatte med at pakke flyttekasser, net og poser. Det nåede at blive til mindst ti turer til Shurgard. Da vi havde afleveret det allersidste hold hos Shurgard, kørte vi rundt om Lærkegården, hvor vi afleverede den ansøgning om en handicapvenlig bolig, Heidi via telefonen havde hjulpet Poul med at udfylde, imens jeg tømte hans entre, og som min Skat havde printet ud på sit arbejde, før han kørte derfra, så nu krydser vi finger for at der sker noget positivt i den retning.

Da vi kom hjem, var vi begge to og især min Skat, der havde feber, lige til at putte i seng, det endte dog med, at min Skat tilberedte vores aftensmad, imens jeg nåede at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.