Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den 22. samt tredjesidste dag i vores 24 sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer, og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små hængepartier, derefter pakkede vi vores klædeskabe samt seng ind i plastik. Da vi havde spist frokost, kørte vi ud til Silvan, hvor vi lejde en rillefræser, derefter brugte min Skat cirka halvanden times tid på at fræse de cirka 14 meter riller i væggene i soveværelse, der skal bruges til indmuring af elrør, hvorefter vi kørte ud til Silvan for at betale for samt aflevere den lejede rillefræser.

På hjemvejen handlede vi ind hos Jem & Fix, Harald Nyborg og Bauhaus og da vi kom hjem, begyndte min Skat at hugge ud imellem de fræsede riller.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at sortere lidt i nogle af de mange billeder, han nåede at fotografere, imens vi var i Jylland, samt til sin helt normale fredagstræning og jeg har bandt andet nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 11 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads diverse klapkasser og tilgængelige skuffer, putte papir og skraldespanden i de relevante containere, vande alle vores potteplanter både i opgangen og i lejligheden samt plantepusserne på altanen, tale i mobiltelefon med Sky, komme lidt videre med ajourføringen af min blog samt aflive opvasken efter min Skats og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.