Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets syvende lørdag samt dermed også første halvdel af årets syvende weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen blev brugt på at flytte lidt rundt på nogle af møblerne i vores stue, så vi fik lidt mere gulvplads, derefter handlede vi ind hos Super Best og Netto på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej.

De bestilte moduller til vores reolsystem i stuen blev leveret ved 10:30 tiden og bagefter nåede min Skat at hænge den ene af de fire overbygningsmoduler op, før vi spise frokost samt efterfølgende handlede ind hos Harald Nyborg og Lidl. Eftermiddagen gik med at få de tre sidste overbygningsmoduler hængt op.

Dertil kommer, at jeg har nået at vakse og stryge to maskinfuld altså 29 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med han ser fjernsyn.