Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

I dag brugte vi begge to det meste af morgen, hele formiddagen samt den først halvdel af eftermiddagen på at aflive en god håndfuld af diverse mere tidskrævende opgaver, blandt meget andet nåede vi at opsige vores konti hos BRF Bank, da vi efterhånden synes, de er blevet alt for grådige med hensyn til størrelsen på deres gebyrer.

Da vi begge to havde spist frokost, kørte min Skat til træning og jeg smuttede rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fires opstillede containere til dagrenovation, før jeg smuttede rundt om den opstillede container til pap på stamvejen, der også lige blev "fordret" før jeg forsatte over til Aldi på Søndre Ringvej og derfra til Fakta på Køgevej.

Da jeg kom hjem, puttede jeg alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, hvorefter jeg ryddede til side, vaskede op, tørrede af samt stillede på plads efter vores morgenmad samt frokost, før jeg strøg dagens to maskinfuld altså sammenlagt 71 stykker nyvasket tøj, der efterfølgende blev puttet på plads i diverse skabe samt skuffer.

Da min Skat kom hjem fra træning, gik han i gang med at tilberede vores aftensmad samtidigt med jeg nåede at vande alle vores efterhånden alt andet end små plantepusser ude på altanen samt dække spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi nød aftens menu.

Da vi havde aflivet aftens opvask og jeg havde fulgt skraldespanden ned, satte vi foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg i aften kan nå at komme i seng før klokken 22:00.