Arkiver

Årets 12. ups !


Hverdagen.

Da jeg forlod Stearinhuset sammen med de fire ikke længere forældre- og hjemløse træ ællinger, gik jeg ned ad trappen til Netto og da jeg havde handlet lidt ind der, forsatte jeg over til Ballerups Centres bagindgang, hvorfra jeg forsatte min runde i centret.

Da jeg nåede til Håndarbejdscentret besluttede jeg, at jeg lige ville prøve lykken, hvilket skal forstås på denne måde … i lørdags, da jeg gik ind til Roskildes centrum for at handle lidt ind, prøvede jeg at gå rundt om Håndarbejdscentret for at købe Burda Young snitmønster nummer 7207, hvilket ikke kunne lade sig gøre, da det var udsolgt. Da jeg i mandags var en tur i Waves, gik jeg rundt om Stof 2000 for at købe Burda Young snitmønster nummer 7207, hvilket ikke kunne lade sig gøre, da det var udsolgt og da man jo plejer at sige: "Alle gode gange tre", så tænkte jeg: "At det kan jo være" og det kunne det, så jeg fik købt det ønskede mønster …

2012/03/21/201.jpg

… det kostede 49,00 kroner og så må vi se, hvornår jeg får taget mig sammen til finde min symaskine frem, så jeg kan komme til at sy den ønskede kjole.

Rent faktisk var der kun to kunder foran mig, men de var begge to af den slags, der taget en helvedes masse tid og så til sidste alligevel ikke købet noget som helst. Det gav imidlertid mig mulighed for at se mig lidt om i butikken og dermed fandt jeg ud, at den havde lige præcis tyve nøgler sart lysegult ( farve nummer 20 ) Løve Soft ( 100% bomuld ) med en løbelængde på 165 meter per 50 gram …

2012/03/21/202.jpg

… tilbage. Garnet var sat ned fra 24,95 kroner per nøgle til en rund tier per nøgle og så lod jeg mig altså friste. Jeg har for øvrigt allerede fået indtil flere rigtigt gode ideer med hensyn til, hvad jeg kan hækle eller strikke af dem.

Jeg gik tilbage til Ballerup Station, og derfra tog jeg med S-tog til Herlev Station. Her fandt jeg ud af, at DSB har en vis form for humor, for lige som S-toget, der var startet fra Ballerup Station og kun havde holdt ved Malmparkens Station, kørte ind på perronen på Herlev Station, blev der i S-toget-højtaler sagt: "Herlev til tiden !". Ja, der jo vel altid et eller andet, man kan være selvfed samt stolt af.