Arkiver

Klæbende badeænder


Hverdagen, Ænder.

Da jeg havde hængt langt det meste af dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen samt jeg havde strøget resten af det, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, og jeg havde lukket for varmen i hele lejligheden samt jeg havde sat både den ene af altandørene, vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelset i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg lige puttede pap i den dertil opstillede container på stamvejen, før jeg forsatte ad stamvejen, Køgevej, Søndre Ringvej samt tværs over Ringstedgade til Netto på Holbækvej, hvor jeg lige fik handlet lidt ind.

Derefter handlede jeg ind hos Super Best på Holbækvej, før jeg gik hjemad og jeg nåede også lige at handle lidt ind hos Aldi på Søndre Ringvej, inden jeg gik hjem. Derefter satte jeg alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt talte i mobiltelefon med Poul.

Så smuttede jeg lige rundt om skuret foran vores blok, hvor jeg lige puttede diverse reklamer i den opstillede container til papir, før jeg gik ud til Ro´s Torv, hvor jeg lige fik klaret de allersidste af dagens få indkøb hos Føtex samt Tiger og i den sidste af de to butikker, kom jeg også til at købe en ting eller rettere ti, der ikke stod på min huskeseddel. For jeg kom til at købe en pakke med ti klistermærker …

2012/03/30/001.jpg

… der er beregnet til at kunne sidde på fliser. De kostede en rund tyver og så har de godt nok ikke en facon, der kan bruges på de fliser, vi lige for tiden har i vores badeværelse, men så kan de vel bruges til noget andet. Indtil videre er de dog kommet med ned i den ene af de tre sidste sorte 15 liters SmartBokse med badeænder samt ænder til bad.

Jeg afsluttede dagens anden kombineret gå- samt indkøbstur hos Jysk, hvor jeg købte to klare 15 liters SmartBokse, hvorefter jeg gik hjemad. Jeg nåede dog at lade mig friske til at foretage årets 14. ups på hjemturen, hvilket der kommer mere om i det næste indlæg.