Arkiver

En rap vaskehandske


Hverdagen, Ænder.

Da jeg havde hængt dagens anden samt allersidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på dels vingetørrestativet og dels det lille tørrestativ inde i stuen samt det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, gik jeg hjemmefra. Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation, før jeg puttede pap i den dertil opstillede container på stamvejen, hvorefter jeg gik ind til Roskildes centrum, så jeg kunne overholde min aftale med min zoneterapeut klokken 10:00.

Efter dagens zoneterapibehandling gik jeg over til posthuset, hvor jeg købte nogle store forede kuverter samt et ark af årets julemærker, der for en gang skyld har noget med jul at gøre, hvorefter jeg forsatte ad Algade så jeg dels kunne se på vinduer og jeg dels kunne handle lidt ind.

Hos Bahne fik jeg øje på denne rappe vaskehandske …

2011/11/10/001.jpg

… der kostede 30,00 kroner og selv om jeg ikke bruger vaskehandsker, så var jeg nødt til at give den lille and et nyt kærligt hjem, så i hvert fald den ikke får en grum skæbne.

Jeg forsatte ad Algade samt via Stændertorvet hen til TP Musik, hvor jeg fik købt et par små ekstra julegaver til både min Skat samt Poul, før jeg gik hjem, hvorefter jeg satte de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt smurte min frokost, som jeg for øvrigt har nået at spise samtidigt med jeg skrev dette lille bitte indlæg på min blog.