Arkiver

Årets 34. ups !


Hverdagen.

Sidste år satte jeg mig for, at jeg ikke måtte foretager nogen som helst former for upser, da jeg kun måtte købe nye kreative materialer, der skulle bruges lige med dette sammen og da jeg ikke var særlig god til at overholde det, så tænkte jeg, at hvis jeg ikke sætter sådant et krav til mig selv i år, så lader jeg mig nok ikke friste så meget … hmmm ? ! ?

Igen i formiddags, da jeg handlede lidt ind inde i Roskilde centrum, kom jeg til at lade mig friske. Det skete hos Kvickly, hvor personalet tilsyneladende var i fuld gang at rydde op i butikkens beholdning af garn og derfor havde de sat mange af de udgået farver samt kvalitet meget langt ned.

Så det endte med, at jeg kom til at købe nitten nøgler hvidt ( farve nummer 501 ) Iris

2011/11/01/001.jpg

… ( 50% bomuld og 50% hør ) med en løbelængde på 132 meter per 50 gram, der var sat ned fra 29,95 kroner per nøgle til 10 nøgler for en halvtresser, hvilket vil sige, at jeg fik alle nitten nøgler hvidt Iris for kun 95,00 kroner, og at jeg ikke købte tyve nøgler hvidt Iris skyldtes ene og alene, at der kun var nitten nøgler tilbage med det samme indfarvningsnummer.