Arkiver

Årets 31. ups !


Hverdagen.

Jeg gik ind i selve butikken for dels at betale for den lille familie Sne og dels for at købe porrer, men på en eller anden måde endte det med at blive noget dyrere end kun de 49,00 kroner de to omtalte ting kostede.

For Faktas personal er tilsyneladende blevet træt af at have diverse hobbyvarer på hylderne og derfor havde de sat dem alle sammen ned til cirka halv pris. Jeg købte nogle forskellige ting, der skal bruges til gaver i næste års pakkekalendere, samt et enkelt broderikit …

2011/10/21/101.jpg

… der var sat ned fra 45,00 kroner til 25,00 korner til mig selv.

Da jeg kom hjem, puttede jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg ordnede porrerne samt lagde dem ind i køleskabet og derfor gik jeg rundt om skuret foran vores opgang så jeg kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation, før jeg gik over til Fakta i Østervangs Centret for anden gang i dag. For selvfølgeligt havde jeg glemt, da jeg besøgte butikken første gang i dag, at jeg havde lovet Heidi at se efter nogle Halloween-relaterede varer for hende, men den tur var nu helt forgæves, for de ønskede ting var allerede udsolgte.