Arkiver

Spændende blade


Hverdagen.

Den 28. august i år bestilte jeg tre blade fra England, da jeg endnu ikke havde set noget til bare et eneste af de tre omtalte blade og da forlaget heller ikke havde hævet penge for dem på min bankkonto, skrev jeg en e-mail til forlaget den 26. september i år for at få at vide, om et eller andet var gået galt med hensyn til min ordreafgivelse.

Den 29. september i år modtog jeg en e-mail fra forlaget, hvori der stod, at de havde modtaget min ordre, men at de af en eller anden for mig ukendt årsag bare aldrig havde fået den ført ud i livet samt at de ville skynde sig at gøre det og den 4. oktober i år hævede de så pengene for de tre blade på min bankkonto.

I dag har jeg så lige modtaget de to af de tre bestilte blade, det vil sige særudgivelsen med hæklede ideer inklusiv en plastik hæklenål nummer 4,0

2011/10/18/101.jpg

… der udkom i sommers, samt den ene særudgivelse med julerelaterede broderiideer

2011/10/18/102.jpg

… der udkom den 26. august i år, hvortil der hører et brodeikit til et lille billede med en Somebunny …

2011/10/18/103.jpg

… og da de to viste blade er afsendt den sammen dato, tillader jeg mig at tror, at det sidste af de tre bestilte blade, der udkom den 6. september i år, nok også er afsendt den pågældende dato og så er det, at jeg undrer mig over, hvorfor jeg så kun har modtaget to ud af de tre bestilte blade ?

Skyldes det mon igen Post Danmarks helt utrolig dårlige service ?