Arkiver

Endnu en af den slags dage …


Hverdagen.

… hvor jeg simpelthen bare ikke formår at tage mig sammen til at klare ret meget mere end lige præcist de allermest nødvendige af de mange forskellige praktiske huselige opgaver, er hvad, jeg har haft igen i dag og hvor er jeg altså ved at være rigtigt godt gammeldags træt af den slags dage, men i stedet for at fokusere på alle de mange opgaver, jeg ikke nåede at løse i dag, så vil jeg meget hellere fokusere på de få opgaver, jeg trods alt nåede at løse …

… for jeg nåede at gå ud til Silvan, hvor jeg købte de tre grå 15 liter SmartBokse, jeg skal bruge for at kunne komme lidt videre med en igangværende oprydningsopgaver samt hjem igen, hvilket svarer til en gåtur på seks kilometer.

… jeg nåede at vaske samt stryge to maskinfulde ( 74 stykker ) tøj, der efterfølgende blev hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffer, hvilket tog lidt over to timer.

… jeg nåede at vande alle vores potteplanter både ude på altanen og inde i lejligheden samt nippe visne blade og blomster af dem, hvilket tog en halv times tid.

… jeg nåede at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt frokost.

… jeg nåede at dække spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi nød aftens menu og bagefter nåede min Skat og jeg i fællesskab af aflive den medfølgende opvask.

… jeg nåede at hygge mig sammen med min Skat, imens vi så en yderst interessant udsendelse om solsystemets syv vidundere.

… og jeg nåede at påbegynde et nyt hæklet projekt, der så godt nok kun består af mange små enheder.