Arkiver

Rappe glaskugler


Hverdagen, Ænder.

Da jeg havde forlagt Kvickly fire posespøgelser rigere samt 60,00 kroner fattigere, forsatte jeg hen til Tiger, der så heller ikke havde lige præcist den vare, der var skyld i, jeg besøgte butikken i dag. Derfra forstte jeg hen til Netto, hvor jeg mødte min Skats tante, vi talte sammen i nogle ganske få minutter, hvorefter vores veje skiltes, da vi skulle i hver sin retning af Algade.

Jeg forsatte min lille gåtur i Roskilde centrum og da jeg gik fordi Inspiration, så jeg, at et par af butikkens medarbejder var i fuld gang med at sætte årets allerførste julerelaterede varer frem på nogle borde samt hylde i vinduet ud mod Algade. I modsætning til det store forkromede toneangivende fletal, så synes jeg, at det er helt vildt dejligt, at der endeligt langt om længe begynder at dukke nogle julerelaterede varer frem på butikkernes hylder og selvfølgeligt skulle jeg lige ind og snuse lidt rundt.

Jeg var som ment heller ikke mere end lige kommet ind ad butikkens dør, da jeg fik øje på nogle virkelige rappe glaskugler i form af dette dejlige firkløver …

2011/10/06/201.jpg

… der på det nærmeste rappede om kap, at de alle fire skulle med mig hjem. Jeg synes godt nok, at de var ligt dyre, da de kostede 39,95 kroner per styk, men da jeg jo på den anden side også havde meget svært ved at skulle vælge en eller flere af dem …

2011/10/06/202.jpg

2011/10/06/203.jpg

2011/10/06/204.jpg

2011/10/06/205.jpg

… til eller fra, så kom jeg til at give dem alle fire et nyt godt kærligt hjem hos min Skat og mig, hvor ænder jo altid er mere end velkommen.

Dermed har jeg så fået købt årets allerførste fire nye stykker juletræspynt, for lige som med pynten til forår og påske samt efterår og Halloween, skal der også hvert år helst lidt nyt til af slagsen til vinter og jul, og disse fire glas ænder er så søde samt alt andet end julet, at de sanges kan hænge eller stå til hygge samt pynt året rundt.

Hvis der stik imod aller former for forventninger fra min side er, er en eller anden, der mangler en god gaveide til mig, så kan jeg for øvrigt sanges bruge et hold mere af dem.

😉