Arkiver

Posespøgelser


Hverdagen.

Først på formiddagen begyndte vejret at klare en lille bitte smule op, sådant at regnen ikke længere stod ned i tykke tove, men mere kunne betegnes som kraftig støvregn og da jeg jo helst vil ud at gå bare en lille tur i mit lokalområde hver dag, så gik jeg hjemmefra ved 10:15 tiden.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte diverse former for lokalaviser samt reklamer, der kom i går, i den opstillede container til papir, før jeg gik forbi den opstillede container til pap på stamvejen og selvfølgelige havde jeg også lidt med til den igen i dag.

Derefter gik jeg ind til Roskildes centrum, hvor første stop på turen var Kvickly, da så bare ikke lige havde den vare, jeg skulle bruge, men derfor kom jeg nu alligevel til at bruge lidt penge, da jeg besøgte butikken, for den havde endeligt langt om længe fået nogle Halloweenrelaterede varer frem på hylderen.

Jeg kom som allerede skrevet til at solde lidt, for jeg kom til at købe dette lille søde firkløver …

2011/10/06/101.jpg

… der ser sådant ud, når de er hoppet ud af deres poser …

2011/10/06/102.jpg

… de kostede 15,95 kroner per styk eller fire for 60,00 kroner og selv om det ikke lige frem er nogen særlig stor rabat, så nænnede jeg altså ikke at skille dem ad ved at vælge en eller flere af dem fra.