Arkiver

Frokostpause


Hverdagen.

Så er julen som sådant vel overstået. For officielt er der jo ikke noget, der hedder tredje juledag, da den lige som tredje påskedag og tredje pinsedag jo for længst er blevet afskaffet.

Dermed er det så atter bliver hverdag for de mange, der ikke lige har mulighed for at holde nogle fridage imellem jul og nytår. Til al held hører min Skat imellem dem, der holder kombineret jule- og nytårsferie i denne uge og derfor er han ikke på arbejdet i dag, hvilket vi begge to virkeligt nyder.

Vi kørte hjemmefra ved 10:30 tiden og så startede vi med at køre ud til Fysiocenter Roskilde, hvor min Skat lige skulle slette sit navn på listen over deltager på aftens spinningshold. Derfra kørte vi lige over til Harald Nyborg for at se, om de måske havde sat nogle at de julerelaterede varer ned, men det havde de ikke, så det blev en billig omgang, da vi ikke købte noget som helst.

Derfra kørte vi lige rundt om Netto på Københavnsvej, hvor vi løb ind i en af min Skats kollegaer, som vi lige fik talt lidt med. Desværre havde butikken endnu ikke fået friske varer hjem, så vi valgt at køre ud til Netto på Holbækvej og på vej hjem der ude fra var vi lige rundt om Aldi på Søndre Ringvej. Så nu har vi fået fyldt godt op og med mindre vi meget gerne vil bruge mere tid på at handle ind i indeværende uge samt år, så har vi ikke behov for at gøre det.

Lige nu holder både min Skat og jeg så en velfortjent frokostpause, for vi spiser begge to vores nysmurte frokost, imens vi sidder foran hver sin computer, og lige om lidt så skal jeg i gang med at tømme vaskemaskinen, for dagens første samt eneste maskinefuld nyvasket tøj er ved at være klar til at blive hængt op på vingetørrestativet inde i stuen.

Forsat god bagjul til alle derude i Blogland.