Arkiver

Mod København


Hverdagen, Oplevelser.

Da hverken min Skat eller jeg har nogen som helst former for juletraditioner eller for den sags skyld andre former for traditioner med hjemme fra, som vi gerne vil holde i liv nok snarer tvært imod, så er vi gået i gang med at skabe vores helt egen traditioner til samtlige af årets højtider og mange af dem har selvfølgeligt noget med julen at gøre.

En af de juletraditioner, vi har skabt i fællesskab, er, at vi skal en tur i Tivoli for at se, hvordan den gamle hyggelige have er pyntet op til jul. Vi havde godt nok håbet på, at vi kunne nå der ind et par måske tre gange i løbet af november samt december måneder i år, men det blev så bare ikke til noget af forskellige årsager, vi ikke selv havde nogen som helst former for indflydelse på.

I formiddags blev vi så enige om, at vi skal altså nå i Tivoli ved juletid i år og da vi tidligere har besøgt den gamle hyggelige have anden juledag, så kunne det jo meget passende blive i dag.

Derfor ringede jeg til min veninde i Rønnebærparken dels for at ønske hende tillykke med fødselsdagen og dels for at høre, hvordan hun havde tænkt sig at fejre sin fødselsdag, og da hun ikke havde nogen aktuelt plan for dagen, så blev hun spurgt, om hun ville med os i Tivoli og det ville hun gerne.

Vi kørte hjemmefra ved 15:00 og vi startede med at køre rundt om Fakta i Østervangs Centret, hvor vi forsynet os med diverse former for juleguf, der nu var sat ned til halv pris, den slags kan vi jo rigtigt godt lige, og derefter kørte vi ud til Rønnebærparken for at hente min veninde, der stod klar ved vejkanten.

Nu har vores lille bil lige forladt Holbækvej for at forsætte ad Ringstedvej …

2010/12/26/101.jpg

… ud til tilkørelen til Holbækmotorvejen, så vi kan forsætte af den, og imens det bliver mørkt, vil vi kører ind til Københavns centrum, hvor vores lille bil vil hygge sig i den fine parkeringkælder under Condanhus, imens vi forhåbentligt kommer til at tilbringe nogle virkelige hyggelige timer med at gå rundt i Tivoli, hvor vi vil nyde den gamle have samt beundre dens udsmykning samt kigge på de mange små boders spændende udvalg af diverse varer.