Arkiver

En spareand


Hverdagen, Ænder.

Da Poul stadigvæk er syg og han derfor ikke er i stand til at komme på gaden, havde jeg lovet ham, at jeg ville tage ind til ham i dag, så jeg lige kunne handle så meget ind for ham, så han har, hvad han skal bruge af diverse madvarer med mere julen samt nytåret over.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte batterier, plastikposen med dagrenovation samt papir i de tilhørende container. Derefter gik jeg ad stamvejen samt Køgevej ind til Roskildes Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg så et forsinket S-tog til Glostrup Station.

Da jeg jeg nåede Glostrup Station, gik jeg lige over til Glostrup Shoppingentret, for det er efterhåndens flere år siden, jeg sidst har besøgt det og skal jeg være helt ærligt, så er jeg nok ikke ligefrem gået glip af noget, for Glostrup Shoppingcenter er mindst lige så intetsigende som alle andre storcentrer er det efter min mening.

Jeg gik en runde i hele centret og det var kun hos Alstrøm, der var en af de allersidste butikker, jeg gik forbi, jeg kom til at købe noget. De tre af tingene kan jeg ikke vise frem her, for de skal bruges til næste års pakkekalendere, men den spareand jeg købte til mig selv, kan I se et billede af lige her …

2010/12/21/301.jpg

… den var sat ned fra 199,95 kroner til 49,95 kroner og nu er jeg lidt mere end almindeligt spændt på, om den rent faktisk er i stand til at spare op, det er der nemlig ikke nogle af mine andre spareænder, der kan finde ud af at gøre. Måske skyldes det, at jeg nok ikke er særlig godt til at huske at fordre dem.

😉

Da jeg forlod Glostrup Centret, gik jeg tilbage til Glostrup Station, hvorfra jeg tog bus linie 300S til stoppestedet på Herlev Ringvejen ved Herlev Station. Jeg startede med at gå op til Poul, hvor jeg anbragte de ting, jeg havde købt i Glostrup Shoppingcenter, før jeg gik en tur i Aldi for ham.

Da jeg havde været rundt om Poul for at aflevere de varer, jeg havde købt for ham i Aldi, forsatte jeg over til Herlev Bymidte Butiks Center, hvor jeg nåede at besøge bageren, Bog & Ide, Føtex samt Center Kiosken, og jeg var også lige en tur rundt om Fakta på Bangs Torv, før jeg gik tilbage til Poul, der så i mellemtiden var kommet i tanke om nogle få ting mere, han manglede fra Fakta, så jeg besøgte lige butikken en gang mere.

Da jeg var færdig med at handle ind for Poul, nåede vi lige at hyggesnakke sammen i nogle ganske få minutter, før min Skat kom for at hente mig, så vi kunne følges af hjem, hvilket der kommer lidt mere om i det næste indlæg.