Arkiver

Det er snart weekend


Hverdagen.

Så blev det endeligt langt om længe fredag morgen og dermed har min elskede Skat og jeg lige taget hul på, hvad der forhåbentlig bliver den femte og sidste arbejdsag i denne uge. Han på sit job og jeg herhjemme, hvor jeg lige nu sidder foran min computer, imens jeg skriver et lille indlæg på min blog, samtidigt med jeg spiser min morgenmad samt drikker min morgenthe.

Vi har også lige taget hul på, hvad der forhåbentlig bliver den femte sidste arbejdsdag, før vi endelige langt om længe kan tage hul på vores yderste hårdt tiltrængte juleferie. De allerførste fridage og især sammenhængende fridage siden vores for meget længe siden overstået sommerferie, hvis vi vel og bemærket lige ser bort fra den flexfridag, vi havde onsdag den 17. november, da vores lille bil var til service, samt torsdag den 25. og fredag den 26. november, da vores lille vil var til anti-rust-behandling.

Den store lovede mængde sne, der skulle være faldt i vores område af landet i løbet af i går, blev til al held ikke helt så stor som, der ellers var lagt op til, og for min skyld behøver der som sådant heller ikke at komme mere sne i løbet af denne vinter. Selvfølgeligt er det kønt derude, når det hele er vinterhvidt, men for det først varer det ikke ret mange minutter, før sneen er blevet beskidt samt kedeligt at se på, for andet er det yderst upraktisk og for det tredje koster det samfundet mange penge til rydning samt saltning af cykelstier, fortove og veje samt behandling af alle faldskaderne på grund af det glatte føre.

Det er for øvrigt koldt slædehunde hammerende koldt her til morgen, for lige nu er udendørstemperaturen her i Roskilde minus 11,7 grader, så jeg er mere ene lykkelig over, at jeg ikke lige om lidt skal jage ud af hoveddøren for at gå til stationen, hvor jeg så kan stå og vente på et tog, der er meget forsinket, hvis det ellers vel og bemærket over hovedet taget køre. For at vi kan få vintervejr på vores bredegrader, plejer jo at komme som den helt store uventede overraskelse for DSB hvert eneste år.

En rigtigt god weekend til alle dem, der har læst dette indlæg.