Arkiver

Indkøb af årets juletræ


Hverdagen.

Min elskede Skat og jeg kørte hjemmefra ved cirka 10:30 tiden og vi startede med at køre ud til posthuset på Industrivej, hvor vi dels fik købt de manglede frimærker samt sat dem på de julekort, hvorpå de manglede, og vi dels fik sendt alle de 37 julekort, jeg nåede at skrive i løbet af i går.

Derefter kørte vi lige rundt om Shurgard, hvor vi stillede alle de tommer papkasser, der har været julepynt i, for vi skal jo lige som ikke bruge dem før efter jul og så fylder de ikke op i vores i forvejen ikke særlige store lejlighed i mellemtiden.

På vej hjemad var vi lige rundt om Super Spar i Dommervænget, hvor vi lige fik købt nogle af denne uges bedste tilbud blandt andet 500 gram hakket svinekød med maximalt 12% fedt for 14,00 kroner og man må maximalt købe fem pakker, så det gjorde vi. Alle fem pakker med hakket svinekød vil så blive pakket om, før de kommer i fryseren.

Da min Skat og jeg lige havde fået sat de nyindkøbte varer rigtigt på plads, det vi sige, vi havde ikke nået at pakke det hakket svinekød om, det gør vi først i løbet af eftermiddagen, kørte vi over til spejdernes juletræssalg på Køgevej, da vi håbede på, at vi måske kunne finde det helt rigtigt juletræ derover og traditionen tro så fandt vi det lige med det samme.

Det er cirka 210 centimeter højt og vi gav 175,00 kroner for træet samt 15,00 kroner for nettet, som vi fik om det, så det var noget nemmere for os at få plads til det i bilen …

2010/12/11/201.jpg

bilens allerførst og indtil videre eneste and påstod, at den fik grannåle i øjnene samt at den nu sidder bedre på bagsædet end den gør i lommen bag passagesædet.

😉

Faktisk er både min Skat og jeg forbavset over, hvor rummelig vores lille bil i virkeligheden er, for tænkt at der virkelige er plads til et juletræ med en højde på 210 centimeter …

2010/12/11/202.jpg

… i den. Min Skat satte juletræet op ad væggen ved siden af vores opgangs dør og derefter kørte han lige vores lille bil over i garagen, før han bar juletræet op ad trappen samt satte det ude på altanen …

2010/12/11/203.jpg

… hvor det nu står i et vandfad, så vi har mulighed for at vande det hver dag, og så må vi se, om der sker det samme i år, som der skete sidste år, hvor vi måtte hugge årets juletræ fri, da vandet i vandfadet var bundfrosen.

Nu venter så både vores juletræ samt vi på, at vi kommer tættere på jul, hvor det skal ind at stå i vores stue og vi kan komme i gang med at pynte det. Noget som min Skat og jeg er fælles om og som vi begge to plejer at hygge os gevaldigt med. Vi plejer godt nok også at være det meste at en dags tid om at pyntet vores juletræ, for vi skal lige havde det meste og allerhelst alt vores juletræpynt på årets juletræ og der vi får samt køber lidt nyt juletræpynt hver år, så bliver det sværere og sværere for hvert år, der går, at få plads til det hele og især fordi vores juletræ normalt bliver mindre og mindre for hvert år, der går.

I år er vores juletræ så cirka 30 centimeter højere end det juletræ, vi havde sidste år, og samtidigt med det så var det 50,00 kroner billigere og det på trods af at begge juletræer er blevet købt det samme sted og der påstårs at være mangle på juletræer i år og at de derfor vil være meget dyrere i år end normalt, men nogle gange bliver man jo til held glædeligt overasket og det her var så en af den slags gange.