Arkiver

Det skete i de dage … Del 11


Hverdagen, Håndarbejde.

… i starten af december 2010, at den kreative and, der også er kendt som Tine, det vil altså sige undertegnet, kom så meget i julehumør, at jeg pakkede julegaverne, der skal sendes til min Skats mor, lillesøster samt svoger i USA, ind …

2010/12/06/201.jpg

… rent faktisk tog jeg mig så meget sammen, at jeg også lige fik skrevet de to julekort, der skal sendes til familien i USA, lige som jeg fik fordelt julkortene samt julegaverne i to kuverter, der lige nu ligger på vores køkkenbord, imens de venter på, jeg får taget mig sammen til at gå ind til posthuset med dem. Så det vil jeg gøre lige om lidt.

🙂

Det betyder så også, at jeg nu har nået både at fremstille samt købe alle årets julegaver, at alle årets julegaver alle som en er blevet pakket ind, og når jeg har været rundt om posthuset med de to omtalte kuverter, så er alle årets julegaver også alle som en afleveret eller afsendt. Dermed har jeg ikke skrevet, at jeg ikke godt kan falde for fristelsen for at købe en ekstra lille julegave til hver af de to mænd ( læs: min kæreste og min storebror ) i mit mit liv, for det kommer jeg nok til at gøre igen i år.