Arkiver

Nej tak !


Hverdagen.

Jeg har lige modtaget følgende mail …

Kære Tine.

Jeg skriver til dig, fordi jeg synes du har en rigtig god blog. Den er velskrevet og hyggelig at læse, og du er ikke bange for at udtrykke dine tanker om de fleste ting.
Jeg tror der er mange som sætter pris på din blog – derfor vil jeg tilbyde dig et samarbejde med ( navnet er slette af mig ).

Vi er den første og største distributør af online videoer på nettet. Blandt vores klienter hører 17 af verdens 25 største brands.
Som partner i ( navnet er slette af mig ) får du lov til at bruge vores videoer – og tjene penge på dem.

Lige nu har vi f.eks. denne video som kunne være oplagt til din blog.
Det er en trailer for filmen "en familie", den handler om succesfuld karriere kvinde som pludseligt skal træffe et hårdt valg.
Du kan se den her: ( linket er slette af mig ).

Hvis du kan lide videoen og vil høre mere om mulighederne for et samarbejde, så bare kontakt mig 🙂

De bedste hilsner Anders

Dertil vil jeg gerne have lov til at skrive følgende … jeg er ikke i familie eller kæreste med eller på nogen som helst anden måde tæt på denne Anders og jeg kan derfor ikke forstå, at han skrive kære, men der er jo nok nogle, der er dumme nok til at hoppe på det, og rent faktisk er det jo synd for manden, at han ikke har lært at formulere sig korrekt samt han ikke har lært bare en lille bitte smule om afsnit, store og små bogstaver, ordenes betydning samt grundlæggende tegnsætning !

Dertil kommer, at min blog lige fra dens allerførst dag har været og den vil for øvrigt altid forblive 100% reklamefri, hvilket også er en af årsagerne til, jeg altid sletter alle de kommentar, der bærer form af at være reklame for et eller andet, og det har jeg altså tænkt mig at blive ved at gøre.

Så Anders og alle andre, der endnu ikke har forstået budskabet … find jer venligst en anden blogger I kan genere med jeres ligegyldige mail samt tåbelige kommentarer, nu har du fået mere end rigeligt spalteplads på min blog og hvis du sender mere til mig, så bliver det omgående slettet.

På den anden side … hvis der derude i Blogland skulle være en blogger, der genre vil have sin blog ødelagt af diverse former for reklamer, så må Du meget gerne overtage Anders med flere, så jeg bliver fri for dem.