Arkiver

Onsdag den 1. december 2010


Hverdagen.

I dag er det den allerførste dag i december 2010 og dermed begynder vinteren 2010-2011 i hver fald ifølge kalenderen officielt i dag. For den ankom jo lige som til vores breddegrader allerede fredag den 19. november 2010, hvor vi fik denne vinters allerførste omgang sne, der for øvrigt er blevet liggende, og at det for længst er blevet vinter på vores breddegrader er der ingen som helst former for tvivl om, for det er koldt altså sådant rigtigt slædehunde hammerende koldt her til morgen, for lige nu er udendørstemperaturen minus 8,3 grader her i Roskilde.

Det er også i dag, hvor vi tager hul på årets tolvte og allersidste måned, den officielle nedtællingen til juleaften begynder. For nu er det endeligt langt om længe fuldt ud lovligt at åbne den allerførste låge i årets julekalender, at åbne den allerførste gave i årets spændende pakkekalender, samt for allerførste gang at tænde for året kalenderlys, men det, som for mig er det så absolutte allermest vigtigste ved dagens dato, er … at det er min elskede Skats fødselsdag og da den slags efter min mening skal fejres på behørig vis, så så vores spisebord sådant ud …

2010/12/01/101.jpg

… da han stod op i morges.

Som I kan se, så er den ene af de to duge, jeg endeligt langt om længe fik taget mig sammen til at sy forrige år, igen i dag kommet til at ligge på vores spisebord, hvor den danner ståunderlag for alle min Skats mange spændende fødselsdagsgaver.

De to små overglade plys fødselsdags-blomster, som spiller "Happy Birthday To You", når man trykker på deres ene blad …

2010/12/01/102.jpg

… er kommet frem fra deres skjul inde i et skab og de har fundet sig en god plads i en lille glasvase, hvorfra de smiler til samt spiller for dagens fødselsdagsbarn.

Selv det lille fødselsdags-flag …

2010/12/01/103.jpg

… er kommet ud i det fri fra sit skjul inde i et skab og dette er det så glad for, at det har taget en lille gave med til dagens hovedperson. Måske indeholder denne gave noget, han har ønsket sig eller også så er det kun noget, som han i følge flaget mangler. For eksempel var flagets gave for tre år et par snørebånd, forrige år var det et sæt til purløg bestående af en lille porcelæns krukke, jord samt purløgfrø og sidste år var det en DVD.

Desværre nåede min Skat af tidsmæssige årsager ikke at åbne nogle af hans fødselsdagsgaverne, ja rent faktisk nåede han ikke en gang at åbne den allerførste gave i hans pakkekalender, i morges, før han skulle ud af hoveddøren, men så har han jo hele dagen, hvori han kan glæde sig til, at han skal i gang med den helt store udpaknings opgave, når han en gang sidste på eftermiddagen er kommet hjem fra arbejdet samt han har spist sin frokost.

🙂

Tillykke med fødselsdagen min elskede Skat og tak fordi jeg må være med til at fejrer dig i dag.