Arkiver

Badeænder samt ænder til bad – Del 3


Hverdagen, Ænder.

Fredag den 17. september i år pakkede jeg alle mine badeænder samt ænder til bad væk eller rettere troede jeg, at jeg fik pakket alle mine badeænder samt ænder til bad væk.

For under min oprydning er der dukkede adskillige af slagsen op blandt andre den lille gode badeand og den lille onde badeand, jeg købte på Kronborg, de to små badeænder med hver deres nøglering, jeg købte i billetslaget i tårnet på Himmelbjerget, og de to små badeænder med hver deres nøglering jeg købte hos en af de små boder ved Himmelbjerget, lige som der også er kommer nogle nye til, da jeg selv er kommet til at købe både en dydig badeand, den lille badeand med nøglering, jeg købte, da min Skat og jeg var til Halloween i Tivoli samt en lille flok arbejdende badeænder og i fredags fik jeg en blomstret badeand af Heidi.

For dels ikke er gøre forskel på mine badeænder samt ænder til bad og dels for at have dem alle sammen samlet, så har jeg lige fået puslet de "manglede" badeænder samt ænder til bad ned i de fire Sorte 15 liter SmartBokse, jeg allerede er begyndt at fylde op med badeænder samt ænder til bad, og som det kan ses på disse fire billeder …

2010/11/12/001.jpg

2010/11/12/002.jpg

2010/11/12/003.jpg

2010/11/12/004.jpg

… så kan der til al held stadigvæk blive plads til nogle få mere af slagens og især hvis de er små.

Helt typisk for mig … så har jeg selvfølge sat et lille nummer på hvert af de fire sorte 15 liters SmartBokse, lige som jeg også har oprettet et regneark til dem hver på min computer. I disse regneark har jeg en kolonne til antal, en kolonne til en kort beskrivelse af anden / ænderne, en kolonne til pris samt en kolonne til diverse små bemærkninger som for eksempel hvem jeg har fået den pågældende and af eller hvor jeg har købt den samt hvad jeg har givet for den.

Det er dog ikke alle minde badeænder, jeg kan huske, hvem jeg har fået dem af eller hvor jeg købt dem samt hvad jeg har givet for dem, så de sidste to kolonner er lettere manglefulde.

Alle mine badeænder samt ænder til bade var godt nok noget utrygge ved, at de sådant lige pludseligt skulle pakkes ind i hvide etlags servietter og de derefter blev putte ned i en sort plastik kasse, men jeg har prøvet, så godt som jeg kunne, at berolige dem alle sammen med, at der ikke kommer til at ske dem noget ondt, at det ikke kommer til at gøre ondt på dem og at jeg rent faktisk pakker dem ned, for at de ikke skal komme noget til samt at de, lige så snart vi har overstået den del af den forstående udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt vandrette vandrær i vore bebyggelse, vil blive pakke ud igen.

Det kommer så nok desværre ikke helt til at passe … for hvis min Skat og jeg bliver nødt til at rive vores køkken ned, før håndværkerne går i gang i vores lejlighed, så skal vores køkken lige være blevet sat op igen, før de bliver pakket ud. Dertil kommer, at vi begge to håber på, at vi i løbet af et par tre års tid får råd til at modernisere vores badeværelse samt sætte både vores entre samt stue i stand og så kan det godt være, at alle mine badeænder samt ænder til bad først kommer frem i lyset, når alt dette er vel overstået.

Lige nu lyder der godt nok en lidt underlig rappen fra de fire sorte 15 liter SmartBokse, men når jeg en gang har lagt låg på hver eneste af de fire sottre 15 liter SmartBokse samt lukket dem, så kan jeg vel næppe høre denne rappen længere.

😉

Personligt har jeg det helt bestemt ikke særligt godt med, jeg lige har pakket alle mine badeænder samt ænder til bad ned i fires sorte 15 liters SmartBokse, men jeg trøster mig selv med, at det forhåbentligt ikke er for evigt, men kun for en periode de skal være pakket væk og at jeg på et eller andet tidpunkt ude i fremtiden vil komme til at pakke dem alle sammen ud igen, så de atter kan komme til at sprede sig rundt omkring i hele vores lejlighed, hvor de så vil sørger for at hygge samt pynte.