Arkiver

Badeænder samt ænder til bad


Hverdagen, Ænder.

I den nærmeste fremtid skal samtlige faldstammer, lunerør samt lodrette vandrør udskiftet i hele vores bebyggelse. Dette bliver ikke kun en dyr, men også en både besværligt samt langsommelig affære.

Da jeg ved, at det nok ender med, at vi skal rive om ikke hele vores køkken så i hvert fald det halve af det ned, da vi ikke har det oprindelige køkken, fordi vi i forbindelse med en selv betalt renovering af vores køkken i 2003 valgte at investere i et helt nyt af slagens, og håndværkerne kun kan garantere for, at det eksisterende køkken ikke komme til at lide overlast samt tage skade i forbindelse med deres arbejde i den enkelte lejlighed, hvis det er det oprindelige køkken, der er i lejligheden, så ved jeg også allerede nu, at vi på et eller andet tidspunkt i den nærmeste fremtid skal have tømt samtlige skabe og skuffer i vores køkken, så vi kan rive det helt eller delvis ned.

Da jeg samtidigt også ved, at håndværkerne skal bryde igennem væggen imellem vores køkken og badeværelse, samt at denne væg er fremstillet af pudset koks, og jeg kun alt for godt kan huske, hvor meget det støvede samt på andre måder svinede, da vores bliktud gik igennem den samme væg i forbindelse med renoveringen af vores køkken, så vil jeg have pakket alle mine dejlige ænder væk, før der bliver taget hul på opgaven, så de ikke kommer noget til.

Der skal næppe ret meget fantasi til at forstille sig, hvordan især de hvide og gule plys ænder vil se ud, efter de er blevet udsat for en omgang fritflyvende koksstøv.

Det stikker godt nok ret så hårdt i mit hjerte ved tanken om, at jeg skal i gang med at pakke alle mine vidunderlige ænder ned og jeg ville heller aldrig nogensiden have haft gjort det, hvis ikke det lige akkurat var fordi, jeg håber på, jeg ved at pakke dem ned kan forhindre, de kommer noget til samt tager skade under den forstående udskiftning af samtlige faldstammer, lunerør samt lodrette vandrør i vores lejlighed.

Det er med den omtalte opgave altså nedpakningen af alle mine skønne ænder lige som med alle andre former for opgaver, at lige når man står overfor den, så ser den måske noget nær uoverkommelig ud, men hvis man så deler opgaver op i små bider eller etaper, så bliver den lige pludselige meget nemmere at komme igennem.

Så da jeg stod op i morges, satte jeg mig for, at første bid samt etape af opgaven med at pakke alle mine ænder ned skal være at pakke samtlige af min badænder samt ænder til bad ned, og optimist som jeg er, så håber jeg på, de omtalte ænder kan være i fire sorte 15 liters SmartBokse.

Så her til morgen har jeg været på en større andejagt i hele vores lejlighed, for det var så langt fra kun i badeværelset, jeg fandt badeænder samt ænder til bad. Faktisk havde de sørget for at fordele sig ud over hele vores lejlighed og nogle af dem havde oven i købet gemt sig i diverse skabe og skuffer, men jeg gennemsøgte helt systematisk et rum ad gangen og efterhåndens, som jeg fik indfagnet mine badeænder samt ænder til bad, blev de samlet ovenpå et stykke sort velour, jeg havde lagt på vores seng.

Jeg var godt nok klar over, at jeg havde en hel del sjove og søde badeænder samt ænder til bad. Jeg var også godt klar over, at de nok ville fylde en hel del på vores seng, men at de ville fylde så meget …

2010/09/17/001.jpg

… havde jeg ikke helt forstillet mig.

Mine ænder er ikke bange for mig, de ved kun alt for godt, hvor meget de betyder for mig samt især hvor meget jeg holder af dem, men det forhindrer dem nu ikke at undrer sig over, hvorfor de lige pludseligt er blevet samlet på vores seng og det forhindrer dem heller ikke i at rappe lavt sammen for at finde ud af, hvad der nu skal ske med dem …

2010/09/17/002.jpg

… lige om lidt vil jeg gå i gang med at dele dem op i fire grupper, så jeg kan finde ud, hvor mange af dem, der kan være i hver af de fire sorte 15 liters SmartBokse, hvis der overholdet taget er plads til dem alle i de fire kasser, og derefter vil jeg begynde at pakke dem ned, men først vil jeg sætte vaskemaskinen i gang med en findvask og derefter vil jeg lige gå i bad. Så kan det også være, at mine badeænder samt ænder til bad er nået at blive lidt mere trygge ved deres nuværende situation.