Arkiver

Opdatering … Tivoli


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Året 2007 vil jeg nok mest af alt komme til at huske som året, hvor jeg konstant og hele tiden var bagud med stort set alt, men som allerede omtalt, så har jeg lovet mig selv, at jeg stille og roligt vil begynde at arbejde mig igennem alt det, som jeg er kommet bagud med.

Det løfte har jeg så indtil videre holdt i dag, selv om jeg stor set ikke har nået andet end at sidde ved min computer.

Jeg har nemlig endeligt langt om længe nået at få skrevet om de i alt fire gange, som min Skat og jeg nåede at besøge Tivoli i løbet af det sidste halvår af 2007.

Faktisk er det meget sjovt … jeg har kun været i Tivoli fire gange i hele mit liv og disse fire gang har så været inden for et halvt års tid.

🙂

Da min blog også er min dagbog, har jeg skrevet om vores Tivoli ture på de rigtige datoer. Jeg vil dog lige linke til de fire indlæg, som jeg har skrevet om i dag i dette indlæg.

Det kunne jo være, at der er en enkelt eller to, som har lyst til at læse om nogle at de hyggeligt stunder, som vi nåede at have i løbet af år 2007.

🙂

1. gang vi besøgte Tivoli var i forbindelse med vores hyggelig sommerlørdag den 4. august sidste år, hvor vi startede med at gå en tur igennem Botanisk Have. Denne tur sluttede vi af med et besøg på Botanisk Museum. Da vi ikke følte, at vi havde set nok den dag, forsatte vi med en lille byvaring på egen hånd i det indre af København, før vi besøgte Tivoli, hvor jeg kom til at købe fem nye ænder, inden vi tog hjem igen.

2. gang vi besøgte Tivoli var den 13. oktober, da vi var derinde til Halloween og jeg fik en klog and af min Skat.

3. gang vi besøgte Tivoli, var den 8. december, hvor vi var derinde til julehygge, dels var der rigtig mange mennesker derinde den dag og dels så havde vi en så hyggelig tur derind, at vi blev enige om at besøge Tivoli igen 2. juledag. Begge gange kom jeg også til at købe ænder … første gang blev det til en hjertelig spareand og anden gang blev det til to blå glas ænder.

🙂

Nå .. nu vil jeg tage noget frokost og hvis det forsætter med at være tørvejr, så tror jeg, at vi – i hvert fald jeg – skal ud at gå en lille tur.

🙂