Arkiver

Lige midt i arbejdsugen


Hverdagen.

Når vi er nået til onsdag, så syner arbejdsugen lige pludseligt ikke længere så langt, da man så småt kan begynde at få øje på den næste weekend.

Jeg kan dog allerede nu få øje på denne uges weekend. Da jeg dels har taget flexfri i morgen og da jeg dels er nået over halvvejs med de opgaver, som jeg tog med hjem fra arbejde i dag.

🙂

I dag kørte vi direkte fra vores job til Farmor og da vi ikke manglede så meget, kunne vi nøjes med en hurtigt tur igennem Hyrdehøjens Butikscenter. Da vi så var kommet hjem og havde fået sat de nyindkøbte madvarer på plads, satte jeg mig imellem klokken 16:00 og 18.00 og løste nogle af de opgaver, som jeg tog med hjem fra arbejdet i dag.

Efter vi så havde spist den aftensmad, som min Skat havde tilberedt, samt fået ryddet til side, vasket op, tørret af, stillet på plads og fulgt skraldespanden ned, brugte jeg lige timen fra klokken 19:00 til 20:00 på at løse nogle flere af de opgaver, som jeg tog med hjem fra arbejdet i dag. Så nu er der nok kun et par timers hjemmearbejde, som jeg skal have overstået i løbet af denne weekend og måske kan jeg tage mig så meget sammen, at jeg når at få løst de sidste opgaver i løbet af i morgen, så jeg kan holde en arbejdsfri weekend i denne uge. Det kunne nu væres skønt.

🙂