Arkiver

Det går bedre


Hverdagen.

Min Skat kørte hjemmefra ved 5:30 tiden, men jeg blev hjemme igen i dag. Godt nok er jeg feberfri, men jeg hoster stadigvæk meget samtidigt med, at jeg er meget træt samt øm i hele kroppen. Men i morgen må jeg nok hellere tage mig sammen og så tage på arbejdet.

Uden for er dagen …

2007/09/27/001.jpg

… så småt ved at gry og solen …

2007/09/27/003.jpg

… er så småt ved at stå op. Indenfor sidder jeg sammen med dagens andet krus the foran min computer, hvor jeg er ved at gennemse de mange billeder, som vi tog lørdag den 4. august i år, hvor vi brugte en hel dag på at hygge os sammen med at få en på opleveren.

Måske – hvis jeg tager mig meget sammen – kan jeg nå at få udvalgt de billder ( samt få dem pakket, så de er klar til at blive brugt ), som jeg skal bruge til de indlæg, som jeg har lyst til at skrive om den dag.

🙂

Vasketøjsbunken har haft mere end godt af, at jeg nu har været syg i en uges tid. Den har i hvert fald brugt tiden til at vokse sig både stor og uoverskuelig.

🙁

Jeg håber på, at jeg i løbet af i dag kan nå at vaske og stryge en enkelt maskinfuld tøj eller to og så må jeg prøve på at komme igennem resten i løbet af den kommende weekend, hvor jeg jo nok også kommer til at skulle bruge en hel del tid på at løse opgaver til mit arbejde. Så jeg kan nå at blive lige med med arbejdsopgaverne igen, før jeg holder en uges afspadsering i uge 41.

For jeg kan godt gå med til, at jeg skal skubbe den uges afspadsering med en uge, men jeg vil ikke udsætten den på ubestemt tid.