Arkiver

Mut plys and og årets 11. ups !


Hverdagen, Ænder.

Imens min Skat tilbereder vores aftensmad, kan jeg lige nå at vise jer denne dags sold i form af denne lidt mutte plys and …

2007/09/07/001.jpg

… som så lidt gladere ud …

2007/09/07/002.jpg

… da det næste billede blev taget.

🙂

Jeg mødte den, da jeg i eftermiddags besøgte Bamsernes Magasin, og den påstod, at den trangte til at få et nyt hjem samt at det allerhelst skulle være hos mig, da den havde hørt rygter om, at jeg har et meget nært forhold til ænder. Så jeg blev jo næsten "tvunget" til at købe den.

😉

Den er fremstillet af det tyske firma Hermann Teddy, den kostede 88,00 kroner og så var det den eneste and, som jeg kunne finde i Bamsernes Magasin i dag.

Men denne and var ikke det eneste, som jeg kom til at bruge penge på i dag … for i formiddags, da jeg var i Stof & Stil samt i FøtexRos Torv, kom jeg til at købe "lidt" nyt bomuldsgarn …

2007/09/07/003.jpg

… som jeg har købt, fordi jeg har tænke mig, at jeg skal hækle og strikke nogle helt specielle ting af det.

Så blivet det jo så spændende at se, om garnet rent faktisk kommer til at blive brugt til lige præcist det, som jeg tænkte på, da jeg købte det, eller om det kommer til at blive brugt til noget andet.

Det er nemlig ikke altid, at jeg lige får fremstillet det af det garn, som jeg køber, som det var min mening, at jeg ville fremstille af det, da jeg købte det.

😉

Man har vel lov til at få andre ideer ?