Arkiver

Fredag formiddag


Hverdagen.

Nå ja … nogen vil jo sige, at det stadigvæk kun er morgen. Da klokken kun er 8:30, men da jeg har været oppe siden normaltid ( hvilket vil sige klokken 4:30 i morges ) så er det ikke mere morgen, men der imod formiddag efter min mening.

🙂

Det er fredag og jeg har overstået den del af denne arbejdesuge, hvor jeg skal være på min arbejdesplads. At jeg så endnu ikke har overstået denne bunke med opgaver …

2007/08/30/013.jpg

… som jeg tog med hjem fra arbejde i går, er den hel anden historie, som jeg ikke lige har lyst til at komme ind på lige nu.

😉

I morgens, da min Skat var kørt hjemme fra, så gjorde jeg ikke, hvad jeg nok burde har haft gjort. Det vil sige, at jeg ikke satte mig med opgaverne, som jeg tog med hjem fra mit job i går. Men der imod gjorde jeg lige præsict det, som jeg havde allermest løst til … så jeg tog min morgenmad og min the med ind til computeren, hvor jeg så satte mig for at skrive om den praktfulde dag, som min Skat og jeg havde den 28. juni i år, hvor vi besøgte Gavnø Slot & park.

🙂

Tænk at der virkelig skulle gå ti uger, før jeg fik nok overskud samt tid til, at jeg kunne komme til at skrive om denne tur. Det er lige præcist sådant noget, som gør, at jeg synes, at mit abrjede fylder alt for meget i mit liv.

🙁

Nå … nu kan jeg høre, at vaskemaskinen gerne vil tømmes, hvilket betyder, jeg kan komme i gang med at hænge dagens anden maskinfuld nyvasket tøj op ude på altanen.

🙂