Arkiver

Nye symønstre = Årets 10. ups !


Hverdagen.

Jeg stod op til næsten normal tid, så jeg lige kunne nå at spise min morgenmad, drikke min the samt få hæklet de første rækker på det næste par grydelapper, før jeg fra klokken 6:00 til 8:30 satte mig med nogle af de opgaver, som jeg tog med hjem fra mit arbejde i onsdags.

🙂

Ved 10:15 tiden kørte min Skat og jeg hjemmefra, da vi skulle en tur i "Stof & Stil" dels for at hente det nye efterårs- og vinterkatalog samt det nye julekatalog før alle andre ( da disse kataloger første bliver officielt frigivet på torsdag ) og dels for at se, om jeg kunne blive fristet af dagens helt specielle tilbud … symønstre fra "Neue Mode Stil" ( da "Stof & Stil" ikke længere skal føre dem ) til 20,00 kroner per styk.

😉

Og selvfølge kunne jeg blive fristet …

2007/09/001.jpg

… det blev til otte forskellige mønstre på alt lige fra bluser og jakker over kjoler og nattøj til nederdele og toppe. Deres normalpris ville have været 582,00 kroner og jeg fik dem alle for 100,00 kroner, da "Stof & Stil" havde sat prisen yderligere ned til to mønstre for 25,00 kroner og så ville det jo være dumt at købe et ulige antal, ikke ?

😉

Endvidere fik hver kunde, når de trådte ind af døren, en kupon på et gratis symønster fra "Stof & Stil" og da min Skat ikke mente, at han havde noget at bruge sit til, så fik jeg også hans kupon.

🙂

Så alt i alt fik jeg 10 nye symønstre for 100,00 kroner og det er da mere end billigt. Så nu krabler og knibler det endnu mere i mine finger for at komme i gang ved symaskinen. Det er ved at være længe siden, at den har været i brug. Den har fakstisk kun vært fremme en gang i år, hvor det blev til denne hurtige påske-nederdel, som jeg ikke havde behov for at bruge et mønster til.

Nå … nu må jeg heller lige forsætte med mint "hjemmearbejde" en times tid mere, før vi begge to skal ud at løbe.