Arkiver

Små gummi ænder og årets 9. ups !


Hverdagen, Ænder.

Vi afsluttede vores besøg i Zoologisk Have med, at jeg gik en hurtigt tur igennem Zoo Butikken for at se, om de havde fået noget nyt og spændende på deres hylder. Der jeg mødte disse fire små gummi ænder …

2007/09/01/201.jpg

… som hårnakket påstod, at de skulle med mig hjem og da man jo må bøje sig for flertallet – de var fire imod ene mig – så blev jeg jo nødt til at købe dem. De kostede også kun en rund tier per styk.

😉

Det er ikke særligt tit, at det sker, at jeg kommer til at købe knapper. For som regel, når jeg fremstiller noget, så er jeg for doven til at fremstille noget, som skal have knapper. Men i dag, da jeg var en hurtigt tur igennem Zoo Butikken inde i Zoologisk Have, kom jeg til at købe disse fem håndfremstillede knapper …

2007/09/01/202.jpg

… de kostede 49,00 kroner for et ark med fem knapper og ifølge kortets bagside tåler de fuldt ud at blive vasket, hvilket jo er en hel klar fordel, hvis de bliver brugt til tøj.

😉

Jeg har da også allerede fundet ud af, hvad jeg nu er nødt til at hækle eller strikke, så de kan komme til deres fulde rette og da jeg ikke lige tror, at jeg har noget garn i den rigtigt farve til min ide, bliver jeg jo også lige nødt til at købe det.

😉

De søde knapper er håndfremstillet i Syd Afrika og de sælges via firmaet www.buttonmad.com.

Der var mange rigtigt mange flotte, sjove og søde knapper i den samme serie, men jeg lovede mig selv, inde jeg gik ind i Zoo Butikken, at jeg kun måtte bruge max 100,00 kroner derinde i dag og det holdt jeg også selv om det holdt hårdt at overholde det løfte.

😉

Men dermed har jeg ikke hverken sagt eller skrevet, at jeg ikke kommer til at købe mere end et ark med kapper næste gang, vi besøge Zoologisk Have, hvis de til den tid har flere tilbage af disse knapper i Zoo Butikken.

🙂