Arkiver

Grønne grydelapper med ponyer


Hverdagen, Håndarbejde.

I morges stod jeg op til næsten normal tid og efter jeg havde spist min morgenmad samt drukket min the, så satte jeg mig og hæklede den afsluttende kant rundt om begge disse grydelapper …

2007/09/01/101.jpg

… som jeg har været over to uger om at få færdige.

🙁

Det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har hæklet i løbet af vores ferie, at jeg har været så længe om at få dem færdige. Faktisk så hæklede jeg hver gang, vi kørte fra et sted til et andet sted over i det nordjyske og jeg fik da også nået at hækle fire sorte, fire grønne, to vissengrønne og fire blå bagstykker til grydelapper, som nu venter på, at jeg får hæklet det tilhørende forstykke, så de kan blive monteret samt to sorte sidestykker til en høj taske og to sorte sidestykker til en lav taske, som ligeledes venter på at blive monteret.

🙂

I dag har jeg så, som det kan ses på overstående billede, fået det første par af de grønne grydelapper helt færdige. Jeg har burgt tre nøgler grønt "Lyric 8/4" ( 100% bomuld ) og et halvt nøgle brunt "Løve Soft 8/4" ( 100% bomuld ) fra Coats HP samt en lille rest sort "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil.

Selve grydelapperne er hæklet efter min traditionelle grydelappe-grundmodel og ponyen har jeg fra en fotokopi ( jeg kan simpelhen ikke huske, hvor jeg har den fra ), som jeg fandt i mine "gemmer", da jeg ryddede op i vores ferie.

🙂

Da jeg har garn nok til et par mere, bliver det nok det næste, som jeg går i gang med at hækle.

🙂

Om lidt så vil vi køre ind til Østerbrogade ikke særligt langt væk fra Svanemøllens Station for at fornye vores Varelotterisedler.