Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 39. onsdag samt dermed også den 33. hverdag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, på hjemvejen kørte han rundt om Poul, så han kunne afleverede de ting, jeg havde købt for Poul, samt hente mig, så vi kunne følges ad hjem. Da vi kom hjem, tog min Skat frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg tog frokost satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfulde altså 11 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, gå via stamvejen og Køgevej til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg en bus linie 400S til Ballerup Station, gå en runde i Ballerup Centret samt handle ind hos Netto.

Jeg gik tilbage til Ballerup Station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev Station, jeg handlede ind hos 7-Eleven og Lidl ved stationen samt Harald Nyborg og Netto i Big, før jeg gik hen til Poul, hvor jeg startede med at tømme hans postkasse, før jeg hjalp ham med at putte alle hans nyindkøbte varer på plads, ryddede op i hans køkkenskab med madvarer samt køleskab og fryser samt puttede dagrenovation i den relevante container for ham, før jeg handlede ind hos Kirppu på Herlev Torv, hvor jeg blandt andet købte syv forskellige ænder, Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter, hvor jeg blandt andet købe seks miniurtepotteskjulere, samt Herlev Genbrugsbutik, hvor jeg foretog årets 78. ups, og Rema 1000 på Bangs Torv.

Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle hans varer fra Føtex og Rema 1000 helt rigtigt på plads, puttede jeg batterier, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham samt bar tingene fra vores lille bil op til Poul, før jeg kørte hjemad sammen med min Skat.

Dertil kommer, at jeg også har nået at vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.