Arkiver

Månedens allerførste solnedgang


Hverdagen.

Indeværende uges tredje samt februars måned allerførste solnedgang over Holbækmotorvejen forsvandt desværre bag et tæt skydække, der for øvrigt også gav lidt sne, så derfor nåede mit kamera og jeg ikke at fotografere den.

🙂

I dag skulle min Skat til det halvårlige eftersyn hos sin tandlæge og derfor kørte han fra arbejdet et kvarter tidligere end normalt, så han kunne nå at komme hjem for at børste tænder, før han kørte ind til sin tandlæge.

Da trafikken på Holbækmotorvejen i dag havde været mindre slæm end normalt på dette tidspunkt af eftermiddagen, betyd det, at vi kunne nå at køre rundt om Netto i Algade for at handle ind, før min Skat skulle være hos sin tandlæge. Så da vi havde anbragt alle de nyindkøbte varer i vores lille bils bagagerum, kørte min Skat hen til sin tandlæge og jeg gik hen til først Matas og derefter Kvickly i Algade for at handle ind, hvorefter vi mødtes hos vores tandlæge.

På hjemvejen kørte vi lige rundt om Føtex ved stationen, hvor vi også fik handlet ind, og dermed har vi nået handle så meget ind, at vi igen har fået fyldt næsten helt op med alle de helt almindelige bassisvarer, så vi ikke har behov for at handle ind i fællesskab på lørdag, fordi jeg snagens kan klare at købe de få ting, vi stadigvæk mangle, samt især at bære dem hjem, når jeg har været hos min zoneterapeut i morgen.