Arkiver

Pause


Hverdagen.

Lige nu holder jeg en meget kort pause foran computer samtidigt med jeg venter på, min Skat skal blive færdig med at tilberede vores aftenmad og så kan jeg jo meget passede prøve på at finde ud af, hvorfor jeg nu igen er nået at blive så træt, så jeg mest af alt hat lyst til at gå i seng for at sove fem kvarter i timen.

Morgen blev brugt på de helt sædvanlige både praktiske samt hyggelige opgaver og da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen samt jeg havde strøget resten af det, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, og jeg havde sat både den ene af altandørene, vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelset i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation samt diverse reklamer og skrivelser i den opstillede container til papir, før jeg forsatte langs med vores blok og derefter via stamvejen, Køgevej, Søndre Ringvej, tværs over Ringstedsgade samt videre ad Holbækvej til Netto, hvor jeg lige fik handlet lidt ind, før jeg forsatte over til Super Best og da jeg havde handlet lidt ind der, begyndte jeg at gå hjemad.

På hjemturen smuttede jeg lige rundt om Aldi på Søndre Ringvej og da jeg kom hjem, puttede jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg smurte samt spiste min frokost. Derefter ryddede jeg til side, vaskede op, tørrede af samt stillede på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost.

Så tog jeg de to minidrivhuse, de fem mikrodrivhuse fra Tiger, mikrodrivhuset fra Aldi samt alle de sorte Provence plastik urtepotter med tilhørende underskåle, årets efterhånden ikke helt små plantepusser er vokset ud af, hvorefter jeg ved hjælp af en hobbykniv skrabede den tørre jord af alle delene. Da jeg var blevet færdigt med den opgave, smurte jeg alle delene ind både indvendigt og udvendigt med et ufortyndet universal rengørings middel, og så lod jeg dem står med det, imens jeg lige nåede at vande alle plantepusserne ude på altanen og alle potteplanterne inde i lejligheden samt nippede visne blade og blomster af dem.

Så gik jeg i gang med at skylle alle delene af, hvorefter alle delene fik en tur med en rengøringsvamp, der var påført et ufortyndet universal rengørings middel, først med den grove side og derefter med den fine side både indvendigt og udvendigt, hvorefter alle delene til sidst blev skyllet af, før jeg tørrede dem samt anbragte dem på vores seng …

2012/05/25/101.jpg

… og da jeg havde taget det overfor viste billede, bar jeg alle delen ned i vores kælderrum, hvor de så kan hygge sig ind til en gang i starten af næste år, hvor vi igen skal i gang med at plante samt så et helt nyt hold plantepusser.

Derefter holdt jeg en kort pause, imens jeg fik hæklede nogle ganske få rækker på det igangværende projekt, før jeg strøg resten af dagens eneste maskinfuld nyvasket tøj, hvorefter det blev hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffer.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet med efterfølgende træning, smurte han lige noget lynhurtigt frokost og imens han spiste den, talte vi lidt sammen om, havde vi hver især har foretaget os samt oplevet i løbet af dagen. Derefter gik jeg en tur til Aldi på Søndre Ringvej for at købe de varer, jeg ikke kunne bære, da jeg handle ind hos først Netto samt Super Best på Holbækvej og derefter Aldi på Søndre Ringvej i formiddags, og da jeg kom hjem, puttede jeg alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Så gik min Skat i gang med at tilbedre vores aftensmad og dermed fandt han ud af, at vi kun havde kartofler nok til i dag og da vi begge to meget gerne vil kunne bruge det meste af dagen i morgen på at få en god en på opleveren, gik jeg derfor hen til Fakta i Østervangs Centret for at købe kartofler. Desværre havde butikken kun bagekartofler tilbage og derfor forsatte jeg over til Fakta på Køgevej, hvis kartofler var af en så dårlig kvalitet, at jeg nægtede at købe dem. For jeg vil under inden som helst former for omstændigheder give 18,00 kroner for to kilo kartofler, hvoraf halvdelen enten er mugne eller rådne og derfor kan smides ud med det samme, jeg kommer hjem med dem.