Arkiver

Klip …


Hverdagen.

… og så var min manke blevet reduceret med en kvart meter og min pengepung var blevet 240,00 kroner lettere, men når alt skal være ret, så er det også to år siden og for øvrigt kun syvende gang i hele mit liv, jeg har været hos en frisør.

Som min Skats og min faste frisør sagde til mig: "Du er ikke lige frem den af mine faste kunder, jeg tjener allermeste på og så kan det godt være, at du har været hos mig seks gang".

Det var nu ikke fordi, jeg var blevet ked af længden på mit hår og jeg er nok også stadigvæk det, langt de fleste nok vil kalde for frygtelig langhåret, men hårspidserne var efterhånden blevet ret så spaltende og når jeg nu skulle klippes, kun jeg jo lige godt sørger for, der nok kommer til at gå mindst et par år, før det næste gang blive aktuelt med en klipning.

Da min Skats og min faste frisør begyndte at samle mit afklippede hår …

2013/05/10/301.jpg

… op for at smide det i skraldespande, sagde hun til mig: "Hvis min daglige arbejdsindsat skulle gøres op i mængden af afklippede hår, så kunne jeg havde haft nøjes med kun at klippe dig i dag og så kunne jeg ellers have holde fri resten af i dag".

Jeg indrømmer heller end gerne, at jeg lige nu føler mig ret så kuperet, haleløs samt nærmest kronraget og så har jeg dog trods alt stadigvæk taljelangt hår, men det er altså lige som om, der mangler et eller andet.