Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 43. lørdag samt dermed også den 21. fridag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen vælter ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, før vi kørte hjemmefra ved 8:15 tiden, første stop blev Svogerslev Centret, hvor vi handlede ind hos Bageren og Netto, hvor jeg kom til at foretage årets 88. ups, derefter handlede vi ind hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi i fællesskab havde fået putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, handlede vi ind hos Stof & Stil, hvor jeg foretog årets 89. ups, hentede nogle ting hos Shurgard samt handlede ind hos Lidl og Netto på Københavnsvej.

Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at tømme bilen samt putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Dertil kommer, at vi har set kvalifikationen til ugens Formel 1 løb inklusiv både op- og nedtakten til den. Min Skat har blandt andet nået at komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse manglende blogindlæg, klare opvindningen af syv nøgler garn, putte dagrenovation og papir i de relevante containere samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Derudover har vi også begge to fået klaret diverse små og mindre praktiske oprydningsopgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før vi satte os foran fjernsynet.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.