Arkiver

Status på hvepsene


Hverdagen.

Normal stater den tid på året, hvor der ind imellem flyver en hveps ind af et af vores åbne vinduer i slutningen af august måned og den slutter igen i cirka midten af september måned.

I år startede den allerede i slutningen af sidste måned og for hver dag, der er gået, er flere samt flere hvepse fløjet ind af det åbne vindue i badeværelset, køkkenet samt soveværelset og i morges var det rigtigt slemt.

Dertil kommer, at der sad cirka ti til tyve hvepse på ydersiden af alle tre nævnte lukkede vinduer og mindst lige så mange hvepse prøvede at flyve ind af dem.

Da situationen med hvepsene ikke var blevet bedre ved frokosttid, så ringede jeg til vores under-underboer for at få at vide, om de også er generet af mange indflyvende hveps og da de også er det, så ringede vi til bebyggelsen varmemester, der kom og så på egendommens facade ud mod parkeringspladserne altså den del af den, der er til vestre for vores opgang.

Varmemesteren fandt ud af, hvad vores under-underbo og jeg allerede havde fundet ud af, at der på et meget lille stykke af facaden imellem vinduerne imellem stuen og første sal er mindst fem huller, hvori hvepsene har indgang til et bo og da vores varmemester mener, at han godt selv kan putte gift ind i hullerne samt bagefter lukke dem fra vores underbos åbne vindue i køkkenet samt værelset ved side af køkkenet, gik han og jeg op og ringede på hos dem.

Desværre var det ingen hjemme og da vores varmemester jo ikke kan komme ind i deres lejlighed, hvis de ikke lukker ham ind, så har jeg nu skrevet et brev til dem, som jeg har smidt i deres postkasse og så håber vi, at de vil reagere på det samt henvender sig til vores varmemester, så han kan komme ind i deres lejlighed og via deres to nævnte vinduer kan komme til at skaffe os af med hvepsene.