Arkiver

Så er det igen blevet fredag


Hverdagen.

Det regner …

2007/08/10/001.jpg

… det startede i morges, da vi stod op, med at være sådan en hygge stille sommeregn, som er taget mere og mere til, så det nu næsten står ned i tove.

Haverne og naturen trænger vel også til lidt vand, nu hvor vi har haft rigtigt fint sommervejr i næsten en hel uges tid.

🙂

Jeg håber bare, at der kun er tale om en enkelt byge, og at det fine sommevejr kommer igen. Da vi, når min Skat kommer hjem fra arbejdet i eftermiddag, tager hul på en to uger lang sommerferie, hvor vi har planlagt, at vi vil ud at have en på opleveren, og det meste at det, som vi gerne vil se, foregår altså udendørs. Solen behøver ikke at bage fra en høj klar blå himmel fra tidlig morgen til sen aften hver dag, selv om det ikke vil gøre spor – billeder bliver nu en gang kønnere, når de er taget i solskinsvejr – bare det holder tørt.

🙂

Og imens det har taget mig at skrive dette … så er det mere eller midnre holdt helt op med at regne og solen er ved at bryde igennem skyerne.

🙂

I dag vil jeg så prøve på at komme i gang med at tømme de snart alt for mange gange omtalte fem flyttekasser, som jeg stadigvæk har stående inde i vores stue.

Jeg har prøvet at åbne to af dem …

2007/08/10/004.jpg

2007/08/10/005.jpg

… det er jo næsten som at se ind i Alladins skattekammer og hvor det dog krabler og kripler i mine finger for at komme i gang med at omsætte disse skønne ting til en helt masse kreativt.

🙂