… i dag har vi en pakke med 450 gram hakket svinekød med maximalt 7% fedt liggende i vores køleskab og aftalen var, at 150 gram af det skulle puttes i en frostpose, der bagefter skulle puttes i fryseren og at 300 gram af det skulle omdannes til krebinetter, men da min Skat og jeg endelige langt om længe var nået til det punkt i denne tirsdags meget lange program, at en af os skulle i gang med at tilberede aftens menu, var der simpelthen bare ingen af os, der havde det i sig, der skulle til for at gå i gang med at skrælle gulerødder og kartofler samt dele og forme det omtalte hakkekød og så videre.
Så derfor endte aftens menu med at blive noget, der kunne gå direkte fra fryseren via en varm ovn og en varm stegepande ind på spisebordet …
… pomfrit, kyletter samt nogle skriver rugbrød. Dermed får det omtalte hakket svinekød så lov til at ligge over til morgen, hvilket det også sangens kan gøre, da det er vakuumpakket og det derfor kan holde sig frist samt brugbart til og med den 3. december.