Arkiver

På plads


Hverdagen.

I dag skal der aflæses vand samt varme i den blok, vi bor i, og vi har fået oplyst, at det vil ske i tidsrummet fra klokken 10:00 til klokken 14.00, så er det jo bare at være hjemme samt afvente.

Derfor har jeg brugt det meste af morgen samt hele formiddagen på at løse et helt lille hav af de der helt små praktiske opgaver, som ingen bemærker, når man når dem, og som alle bemærker, når man ikke når dem. Blandt andet har jeg nået at stille min Skats pakkekalender samt hans to første-søndag-i-advents-gaver

2011/11/25/001.jpg

… på plads på hans skrivebord.

Jeg har også tilladt mig at bruge tid på at fotografere de 25 pakker, der i år udgør min pakkekalender samt min første-søndag-i-advents-gave. For i år har Heidi gjort så utroligt meget ud af deres indpakning, at jeg gerne vil kunne huske samt mindes den.

Derefter jeg stillede alle mine 25 spændende pakker på plads på den store hvide kommode …

2011/11/25/002.jpg

… inde soveværelset, hvilket betyder, at alle pakkerne står sådant, at jeg kan holde øje med dem, når jeg sidder og arbejder ved mit skrivebord, for der skulle jo helst ikke forsvinde en pakke i utide.

😉

Jeg havde lige smurt min frokost samt taget den med ind til computeren, så jeg kunne nyde den samtidigt med jeg skrev et lille bitte indlæg på min blog, da det ringede på vores hoveddør. Det var ham, der skulle aflæse vores vand samt varme eller retter der skulle aflæse vores varme, for han kan tilsyneladende ikke klare at gøre begge dele samtidigt og derfor så kommer han tilbage en gang i løbet af december måned for at aflæse vandet. Jeg indrømmer hellere end gerne samt helt uden at stammen mig, at jeg tillader mig at synes, at det er alt andet end forbrugervenligt !