Arkiver

Lysende æg og ællinger


Hverdagen, Ænder.

Min Skat og jeg vil helst ikke bruge vores lørdage på at handle ind og derfor så prøver jeg på at handle så meget ind i løbet af ugens fem første dage, at det ikke er nødvendigt, men desværre nåede jeg ikke at handle ind i går og da vi samtidigt både skulle hente noget ude hos Shurgard samt købe tre grå 31 liters SmartBokse hos Jysk, så gik vi hjemmefra ved 9:00 tiden i formiddags.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i en af de fires opstillede containere til dagrenovation, imens min Skat gik hen til garagen efter vores lille bil, derefter startede vi med at køre ud til Jysk, hvor vi købte tre grå 31 liters SmartBokse, før vi kørte rundt om Netto på Københavnsvej for at handle ind. Jeg kom for øvrigt til at solde lidt, for jeg købte denne batteridrevet lyskære med æg og ællinger …

2011/11/12/101.jpg

… for når den nu var sat ned fra 79,00 kroner til 30,00 kroner, så vil jeg gerne have en mere og så kan min Skat få lov til at lege lidt med den, så den kan køre på strøm i stedet for på batterier.

Da vi havde handlet ind hos Netto på Københavnsvej, kørte vi ud til Shurgard, hvor vi hentede de to små kasser, der rummer vores beholdning af julekort, for jeg har sat mig for, at jeg i år vil starte lidt tidligere op med skrivningen af dem og så vil jeg for øvrigt ikke skrive ret mange af slagsen i år, da jeg har sat mig for, at mange af dem, der normalt får et julekort af os, i år vil få en lidt længere julemail i stedet for. På den måde sparer vi på udgiften til frimærker, der jo efterhånden er blevet uhyggelige dyre.

Vi var lige rundt om Super Spar i Dommervænget, før vi afsluttede vores lille indkøbstur ved at besøge Aldi på Søndre Ringvej og da vi kom hjem, satte vi lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på i fællesskab plads, før vi begge to smurte samt spiste noget hurtigt frokost.