Arkiver

Årets niende mandag


Hverdagen.

Så er endnu en alt for kort weekend desværre gået alt for hurtigt og dermed har vi så lige tage hul på det indeværende års niende mandag samt februars måned allersidste af slagsen. Det betyder til al held så, at der i hvert teoretisk set nu kun er tre dage tilbage af denne vinter, da foråret jo i hvert fald ifølge kalenderen officielt begynder den 1. marts.

Ifølge DMI er der lige nu minus 2,4 grader her i Roskilde og i løbet af dagen vil udendørstemperaturen nok nå op til maximalt tre plusgrader og vejrguderne vil kommer til at byde på både regn, slud samt sne.

🙂

Min Skat er allerede kørt hjemmefra og lige om lidt møder han på sit arbejde, så han kan komme til at gå i gang med denne uges mange arbejdsopgaver, og jeg sidder endnu en gang foran min computer, imens jeg skiver lidt på min meget mildt skrevet lettere forsømte blog, samtidigt med jeg nyder min morgenmad samt min morgenthe og lige om lidt så går jeg i gang med at finde ud af, hvilke af de mange meget forskellige helt almindelige huslige hverdagsopgaver, det er allermest vigtigt, jeg når i løbet af denne mandag samt hvilket af de der mange meget forskellige knap så helt almindelige huslige hverdagsopgaver, det er allermest vigtigt, jeg når i løbet af denne uge.