Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 34. tirsdag samt dermed også den syvende hverdag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og på hjemvejen kørte han rundt om Poul, så han kunne afleverede de ting, jeg havde købt for Poul, samt hente mig, så vi kunne følges ad til FysioCenter Roskilde. Imens min Skat var til sin helt normale tirsdagstræning blev jeg siddende i vores lille bil, hvor jeg hyggede mig med at spise min madpakke, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka en halv times tid og med Wivi i cirka et kvarters tid samt hækle på det igangværende projekt. Da min Skat og jeg kom hjem, tog min Skat frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg satte mig i sofaen med en lille stak blade.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, gå via stamvejen og Køgevej til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg en bus linie 400S til Ballerup Station, gå en runde i Ballerup Centret samt handle ind hos Flying Tiger Copenhagen.

Jeg gik tilbage til Ballerup Station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev Station, jeg handlede ind hos 7-Eleven og Lidl ved Herlev Station samt Føtex, Netto, hvor jeg foretog årets 63. ups, og Harald Nyborg i Big, før jeg gik hen til Poul, hvor jeg startede med at tømme hans postkasse, før jeg hjalp ham med at rydde op i hans køkkenskab med madvarer samt køleskab og fryser, derefter puttede jeg dagrenovation i den relevante container for ham samt handlede ind hos Fakta og Kirppu, hvor jeg foretog årets 64. ups, på Herlev Torv, Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter samt Rema 1000 på Bangs Torv.

Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle hans varer fra Føtex samt Rema 1000 helt rigtigt på plads, puttede jeg batterier, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham samt bar tingene fra vores lille bil op til ham, før jeg kørte hjemad sammen med min Skat.

Dertil kommer, at jeg også har nået at vande alle plantepusserne ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.