Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets sjette fredag samt dermed også den 28. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag valgte min Skat at passe på sig selv, så derfor tog han ikke på arbejdet i morges og han har ligget i sin seng det meste af dagen, da han stadigvæk har ondt i hele kroppen selv om feberen nu er hel væk samtidigt med han hoste og snotter hele tiden.

For mit vedkommen har det været en rigtigt dum fredag, for jeg har haft det så dårligt hele dagen, at jeg ikke har nået andet end at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, hænge dagens eneste maskinfuld altså 49 stykke tøj til tørre, vande alle potteplanterne på altanen, i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt sove.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, for jeg er simpelthen så dårligt, at jeg kun har lyst at sove.