Arkiver

Alt Om Håndarbejdes Messe 2019


Hverdagen, Oplevelser.

Så har Heidi og jeg lige forladt Alt Om Håndarbejdes Messe 2019

2019/02/01/0301.jpg

… i Rødovre Hallen, vi nåede for øvrigt at bruge cirka to og en halv timers tid på at besøge den.

Det kostede 110,00 kroner per snude at komme ind og jeg kan rent ud skrevet ikke forstå, hvorfor man skal betale for at besøge en messe som denne, da det jo lige som er meningen, at man skal lade sig friste til at købe samt dermed bruge penge og stadeholderne allerede har betalt et pænt stort beløb for at få lov til at deltage, men skal man betale for at komme ind, så burde beløbet være meget mindre.

Vi fik så begge to 20,00 kroner i rabat på vores indgang, så den dermed kom til at koste 90,00 kroner, da jeg klippede to rabatkuponer til messen ud af Herlev Bladet, da jeg besøgte Poul i forgårs.

Det høje beløb for at komme ind, så dog ikke ud til at mindske interessen for at komme ind, for messen var velbesøgt allerede fredag formiddag, så jeg gruer for, hvor mange mennesker, der vil besøge den i løbet af lørdag og søndag, det kan nemlig meget hurtigt blive for mange mennesker på så lidt plads og flere steder var der lige frem kø for at få lov til at komme at se de udstillede varer.

Alt Om Håndarbejde Messe 2019s hjemmesides liste over udstiller, viste sig igen at være ukomplet, men det ændre dog ikke på, at udstillernes vareudvalg var meget inspirerende samt varieret.

Alt i alt var messen en positiv oplevelse og det lykkedes for både Heidi og mig at blive fristet, for hun købte garn samt stof i skønne farver og jeg lod mig friste at foretage et sold samt tre ups, hvilket der kommer mere om i de fire efterfølgende indlæg.